Jesień na talerzu
Przygotowane menu a’la carte to nie tylko dania, to kulinarna podróż po barwnym świecie smaków i aromatów.
Szef kuchni Grzegorz Nowicki wraz z zespołem od kilku tygodni selekcjonował i łączył jesienne produkty tak, żeby powstał niebanalny i niepowtarzalny smak.
Efekt? Wyśmienity!
Z regionalnych produktów od lokalnych dostawców powstała m.in. jesienna sałatka z pędami sosny i wędzonym twarogiem, pierś z kaczki z czerwoną kapustą i dynią oraz Triangoli, które zaskakuje smakiem buraka, koziego sera, dyni i karmelizowanej gruszki. Oczywiście Goście mogą skosztować również wyśmienitych kremów, powrócił uwielbiany krem z dyni. W serniku dyniowym hotelowi cukiernicy połączyli smak dyni z mascarpone, twarogiem i caymakiem. Mistrzostwo smaku podkreśli doskonała obsługa i wyjątkowa atmosfera.
Zapraszamy po najlepsze doznania jesieni.
Rezerwacja stolików pod numerem tel.: 94 35 36 535