Łukasz Wysocki – supervisor a’la carte
Restauracja to miejsce, gdzie nie tylko smak dań, ale i wysokiej jakości obsługa jest kluczowa dla zadowolenia Gości.
Z pewnością wielu z Was miało okazję poznać Łukasza, który pełni funkcję supervisor a’la carte w restauracji Horyzont.
Łukasz doświadczenie zdobywał w polskich i zagranicznych hotelach oraz restauracjach. Ostatnia restauracja, której był częścią zespołu posiadała znaną i cenioną na całym świecie rekomendację Michelin. W swojej zawodowej drodze miał okazję gościć najważniejsze osoby w Państwie.
Łukasz wyróżnia się wysokim profesjonalizmem i uśmiechem, a wieloletnia praca i cechy interpersonalne pozwoliły mu nabyć niebywałą umiejętność nawiązywania kontaktu z Gośćmi oraz obsługi na najwyższym poziomie. Zawsze jest gotów odpowiedzieć na wszelkie pytania i pomóc w wyborze dań i napoi, doskonale znając ich smak, skład czy pochodzenie produktów.
Goście naszego hotelu bardzo doceniają gościnność Łukasza, a jego zaangażowanie w pracę, wysiłek i staranność wyróżniają w swoich opiniach.
Prywatnie Łukasz interesuje się piłką nożną i koszykową. Bardzo ceni sobie wspólne rodzinne chwile.