NOWE MENU
Letnie menu w restauracji a’la carte Horyzont to prawdziwa uczta dla podniebienia.
Co jest gwarancją tak dobrego efektu?
Sezonowość, świeżość oraz doświadczenie i pasja. Sery, ryby i mięsa z ekologicznych hodowli, warzywa i owoce z lokalnych upraw oraz produkty najwyższej jakości sprawiają, że dania są wyśmienite. Oryginalne połączenie smaków i tradycyjne metody przyrządzania zaskoczą nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Tatar z łososia
Łosoś / Crème fraîche / Mango / Cebula / Koper
Tatar wołowy
Polędwica wołowa / Pikle / Żółtko / Skorzonera
Chłodnik
Botwinka / Ogórek / Rzodkiewka / Maślanka / Jajko
Łosoś
Łosoś / Ziemniak / Szparagi / Sos Holenderski / Pomidor cherry
Polędwica wołowa
Polędwica / Ziemniak/ Lazur / Papryka / Cukinia / Szparagi / Gorczyca
Ptasie mleczko z morelą
Mus śmietankowy / Morela / Kruszonka ciasteczkowa